fbpx

Wondercar

Met gepaste trots melden wij u de oprichting van ons nieuw Autoschade bedrijf Wondercar Dendermonde – Carrosserie Mertens Hoogveld

De sector van schadeherstel is in beweging en de trend naar verder professionalisering is dan ook niet meer te stoppen. Onze klanten en verzekeraars verwachten de beste dienstverlening tegen de beste mogelijk prijs. 

Deze samenvoeging van onze carrosserie die gevestigd was in de Brandstraat 19 te Lokeren en in de Korte Dijkstraat 75 te Dendermonde kadert in de vraag vanuit de sector van schadeherstel om te evolueren naar een multi-merken aanpak, met behoud van de productspecifieke competentie (Volkswagen group) en met oog voor het meest kosten-efficiënte herstelproces.

Wij zullen met deze nieuwe vestiging daarom ook deel uitmaken van het WONDERCAR netwerk, gespecialiseerd in “smart-repair” voor schades beperkt tot drie panelen. Herstellingen zullen hier worden uitgevoerd in een smartbox volgens het SYMACH concept, voortrekker in de eendagsherstellingen en de reparatie van cosmetische schade.

In deze vestiging zullen wij verder ook in staat zijn om grotere voertuigen te ontvangen, zoals grote bedrijfsvoertuigen of mobilhomes.

Wij beschikken daarenboven ook over een moderne vloot van huurwagens, fietsen en we bieden haal- en brengservice, teneinde jouw mobiliteit of die van jouw klant zo optimaal mogelijk te garanderen. Door nieuwe technologie kunnen we sommige herstelling uitvoeren terwijl je wacht, daarom hebben we een businesscorner voorzien waar je rustig kan werken.

Jan Van Der Smissen zal als verantwoordelijke van de carrosserie jouw direct aanspreekpunt zijn. Hij zal er samen met Paul Larmuseau, directeur na-verkoop voor de groep Mertens op toezien dat wij je op elk moment kunnen helpen tot jouw algehele tevredenheid

Hopelijk tot binnenkort!